Wähle ein Thema aus der Liste oder suche nach einem Thema

Hilfethemen

1. How to Register

How to register and the added benefits of being a registered member.

2. Logging In and Out

How to log in and out from the board, how to remain anonymous and not be shown on the active users list and what to do if you forget your password.

3. Your Settings

Editing contact information, personal information, signatures, board settings, languages and style choices.

4. Topics and Forums

A guide to forums, topics, posts and polls.

5. Posting

A guide to the features available when posting or sending messages. Including the post editor, polls and attachments.

6. Personal Messenger

How to send personal messages, track them, edit your messenger folders and archive stored messages.

7. Members

A guide to the member list and member profiles, including profile comments, adding friends and contacting members.

8. Themen und Beiträge finden

Wie man das Werkzeug "Suche" benutzt.

9. Searching

How to use the search feature.

10. Viewing active topics and new posts

How to view all the topics which have a new reply today and the new posts made since your last visit.

11. Email Notification of new messages

How to get emailed when a new reply is added to a topic.

12. Contacting the staff

Where to find a list of the board moderators and administrators.

13. Your Control Panel (My Controls)

Editing contact information, personal information, avatars, signatures, board settings, languages and style choices.

14. Your Personal Messenger

15. My Assistant

A comprehensive guide to use this handy little feature.

16. Calendar

More information on the boards calendar feature.

17. Member List

Explaining the different ways to sort and search through the list of members.

18. Registration benefits

How to register and the added benefits of being a registered member.

20. Recovering lost or forgotten passwords

How to reset your password if you've forgotten it.

21. Viewing members profile information

How to view members contact information.

22. Topic Options

A guide to the options avaliable when viewing a topic.

23. Contacting the moderating team & reporting posts

Where to find a list of the board moderators and administrators.